Електрически услуги в Пловдив

Електрическите услуги са сложен процес и изискват специализирани познания. Най-честите случаи които клиентите ни имат нужда са: ремонт на ел. инсталация, монтаж на ел. табла, монтаж на ключове и контакти, прекарване на нова ел. инсталация и др. За да сте напълно спокойни в използването на тези услуги е необходимо да се свържете със специалисти, които притежават опит и квалификация.

Ние разполагаме с нужния екип, за да се отзовем на всички ваши нужди свързани с електрически услуги в Пловдив със 100 % гаранция за качество.

Най-важното нещо за нас е безопасността на Вашето семейство, приятели, колеги или служители, затова винаги извършваме обстоен оглед и констатираме необходимите стъпки в процеса на електрическите услуги за Вашия дом, офис или търговки обект.

Държим на качеството при изпълнението на електромонтажните дейности, защото са отговорен и важен процес в областта на електро услугите.

Зад фирмата стои опита на водещи строителни фирми и проектански организации. В услугите, които предлагаме е вложено много години опит, проектански труд, проучвания и експерименти. Вашето доверие в нас винаги ще бъде оправдано по най–добрия начин.

По-долу може да разгледате нашите цени на електрическите услуги, които предлагаме.

Цени за електрически услуги

Къртене на канал за ел. в тухла – 4лв/м

Къртене на канал за ел. в бетон – 7лв/м

Електро в тухла – 20.00 лв/точка

Електро в панел – 30.00 лв/точка

Монтаж на ел.табло – 120.00 лв/бр.

Монтаж на предпазител – 20 лв/бр.

Монтаж на контакти – 5 лв/бр.

Монтаж на ключове – 5лв/бр.

Монтаж на лампи – 40.00 лв/бр

Прозвъняване на ел.  инсталация по договаряне

ел-пловдив

Електро услуги в Пловдив

Call Now Button